Gyors segítséget kérek
vagy telefonálj: +36 70 456 0156
További partneroldalaink

Webáruházunk jelenleg fejlesztés alatt áll, kis türelmét kérjük és hamarosan online is rendelhet. Addig is állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

Tájékoztatásul a későbbiekre vonatkozóan:

Általános szerződési feltétélek

Jelen dokumentum tartalmazza a www.francolamoda.hu webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket (továbbiakban ÁSZF).

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben elfogadja az itt leírt feltételeket.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magatartási kódexre nem utal. A szerződés nyelve: magyar.

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire.

 

Hivatalos adataink:

A www.francolamoda.hu webáruházat a Terrina Kft. üzemelteti.

Székhely: 1122 Budapest, Maros utca 26. fszt. 3

Cégjegyzékszám: 01-09-943712

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 22791030-2-43

A tárhely-szolgáltató adatai: Intronet Szoftverfejlesztő és Informatikai Kft., 1123 Budapest, Alkotás u.3. a/3., info@intronet.hu

 

Elérhetőségünk:

Telefon: +36-70-456-0156 vagy +36-30-971-0645

Email: lescarpeitaliane@gmail.com

 

Adatkezelési szabályok:

A regisztráció és rendelés során megadott személyes adatokat (pl. név, cím, telefonszám) az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük. Beleegyezése nélkül nem szolgáltatunk adatot harmadik félnek. Jelszavát titkosan kezeljük. Hírlevelet csak akkor küldünk Önnek, ha ezt külön kéri.

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Webáruházunkban olasz cipőket és ruházati termékeket értékesítünk. A megjelenített termékek csak online vásárolhatók meg. A megadott árak az ÁFA-t és a csomagolási díjat tartalmazzák.

A továbbiakról hamarosan tájékoztatjuk.